Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
Lansare competiție 220 de premii de inserție pe piața muncii pentru studenții UAB din anii terminali, absolvenți de licee din localitățile sub 10.000 de locuitori (perioada 19 noiembrie – 4 decembrie 2018)

 

1. Planul de carieră este un instrument de pregătire a inserției pe piața muncii dezvoltat în cadrul proiectului PRO-ECHITATE.

 

2. Planul de carieră trebuie completat și predat organizatorilor la atelierele de Managementul carierei și Orientare profesională, proiect PRO-ECHITATE, care se vor desfășura în Sala A9, orele 15-19 în zilele de 19-20 noiembrie 2018.

 

3. Se recomandă ca Planurile de carieră să fie completate în timpul atelierelor, când veți discuta despre acest subiect.

 

4. Atelierele se desfășoară în data de 19 noiembrie pentru studenții de la Facultățile de Drept și Științe Sociale, Facultatea de Istorie și Filologie și Facultatea de Teologie Ortodoxă și în data de 20 noiembrie pentru studenții de la Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe Exacte și Inginerești.

 

5. În timpul atelierelor, Planurile de carieră se depun la organizatori și înseamnă implicit participarea la competiția pentru premiile PRO-ECHITATE. Este necesară de asemenea depunerea unui extras de cont pentru virarea sumei aferente premiului.

 

6. SUNT ELIGIBILI PENTRU PREMIERE DOAR STUDENȚII DIN  ANII TERMINALI, ABSOLVENȚI DE LICEE DIN LOCALITĂȚILE SUB 10.000 DE LOCUITORI (inclusiv studenții din Republica Moldova).

 

7. Studenții eligibili pot depune la secretariatele facultăților de care aparțin Planurile de carieră completate și semnate, împreună cu un extras de cont, ulterior atelierelor, în perioada 21 noiembrie - 4 decembrie.

 

8. Pentru informații suplimentare referitoare la ateliere, planurile de carieră și premiere, precum și pentru programări la consultații puteți face solicitari prin e-mail la pro-echitate@uab.ro sau direct la sediul CICOC al UAB, doamnei psiholog Iulia Muntean.

 

9. Valoarea unui premiu este de 200 de lei și se acordă în luna decembrie 2018, prin transfer bancar, după evaluarea planurilor de carieră. Lista câștigătorilor va fi publicată pe site-ul UAB și pe site-ul proiectului.

 

Vă rugăm ca la momentul depunerii planului de carieră să aveți asupra dvs. cartea de identitate și un extras de cont!

 

Descarcă Formular Plan de carieră (pdf)

 

Agendă ateliere

 


Anunt publicat de Anunţuri UAB
Data publicarii: 2018-11-07,09:58:43Data expirarii: 2019-01-15,09:58:43