Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
IMPORTANT! RECOMANDĂRI URGENTE PRIVIND PREVENIREA RĂSPÂNDIRII CORONAVIRUSULUI COVID-19

În atenția studenților și a întregului personal al UAB


Dată fiind evoluția epidemiei de Coronavirus (COVID-19) în zonele limitrofe județului Alba și în restul țării, Conducerea UAB face câteva precizări privind activitatea instituțională și măsurile de prevenție care se impun:


-          Până în acest moment (9 martie 2020), potrivit DSP Alba, nu s-au înregistrat cazuri cu suspiciune/confirmare de infectare cu Coronavirus (COVID-19) în județul Alba, motiv pentru care activitățile didactice din cadrul UAB se desfășoară, deocamdată, normal. Sunt accentuate, însă, și sever urmărite măsurile de igienizare și protecție medico-sanitară în întregul campus universitar, cu recomandarea de a se respecta cu strictețe normele igienico-sanitare.

 

-        Ca măsură preventivă, s-a decis suspendarea oricăror evenimente științifice, socio-culturale sau a altor activități extracurriculare programate până la sfârșitul lunii martie 2020.

 

-          Conform recomandării primite din partea Agenției Naționale ERASMUS+, se suspendă orice tip de mobilități internaționale (incoming/outgoing), deopotrivă pentru studenți și pentru cadrele didactice sau didactic auxiliare.

 

-          Se recomandă evitarea, pe cât posibil, a oricăror deplasări între localități și în exteriorul județului Alba, mai ales cu mijloacele de transport în comun. Studenții internaționali sunt sfătuiți să evite deplasarea spre țările de proveniență.

 

-          Cabinetul Medical al UAB stă la dispoziția studenților și a întregului personal al UAB. Adresăm rugămintea ca oricine manifestă simptomatologia specifică să se adreseze de urgență Serviciului 112 sau să se prezinte la Cabinetul Medical al UAB (Corp D, parter).

 

-          La nivelul Conducerii UAB se va monitoriza evoluția situației din județul Alba și din țară, urmând să se ia alte decizii în funcție de evoluția evenimentelor.

 

Vă adresăm rugămintea de a respecta absolut toate măsurile medico-sanitare de prevenție, indiferent de locul în care vă aflați!

Conducerea UAB 


Recomandările DSP Alba: AICI

 


http://www.ms.ro/coronavirus-covid-19/ 

Anunt publicat de Anunţuri UAB
Data publicarii: 2020-03-09,11:16:22Data expirarii: 2020-02-11,11:16:22