Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
IMPORTANT! ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR - PRECIZĂRI ȘI RECOMANDĂRI DE ULTIMĂ ORĂ

 

Dragi studenți UAB,
 
Preventiv, din grijă pentru voi și din dorința de a fi cât mai protejați în această perioadă, UAB a decis suspendarea cursurilor, adică a activităților față în față, pe care le vom înlocui, la nivelul fiecărei facultăți și în funcție de specificul fiecărui program de studii, cu activități online. Vă rugăm să urmăriți mesajele primite pe adresele personale de email, pe grupurile de lucru sau pe paginile oficiale ale facultăților și să încercați să desfășurați activitățile conform tutorialelor oficiale pe care le veți primi din partea decanatelor sau a tutorilor de an. Se vor propune activități pe platforma Moodle (pe care o utilizăm constant și pe care o cunoașteți) sau pe platformele interactive de tip Skype / Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom ș.a. Desigur, rămân permanent active grupurile de lucru! Pe lângă activitățile programate, profesorii vă vor sta la dispoziție pentru orice lămuriri și consultații online.


Vă recomandăm să folosiți această perioadă și în vederea realizării portofoliilor, lucrărilor de seminar sau  referatelor, dar și aplicând metode de învățare alternativă.

Vă reamintim că Direcția administrativă a UAB lucrează normal. De asemenea, vă rugăm să vă adresați Cabinetului Medical al UAB indiferent de problemele  de sănătate care pot să apară sau dacă aveți nevoie de recomandări punctuale.


Vă rugăm, în mod deosebit, să evitați deplasările între localități, mai ales cu mijloacele de transport în comun și să respectați cu strictețe, oriunde vă aflați, normele igienico-sanitare individuale sau colective. 

Vă mulțumim!

Anunt publicat de Anunţuri UAB
Data publicarii: 2020-03-11,15:58:32Data expirarii: 2020-05-15,15:58:32