Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
IMPORTANT! BIBLIOTECA UAB - ÎMPRUMUT LA DOMICILIU PENTRU STUDENȚII, MASTERANZII ȘI DOCTORANZII DIN ANII TERMINALI

BIBLIOTECA UAB

ÎMPRUMUT LA DOMICILIU PENTRU STUDENȚII, MASTERANZII ȘI DOCTORANZII DIN ANII TERMINALI


 

                                                                        

Începând cu data de 19.05.2020, studenții din anii terminali (licența, master, doctorat) vor putea solicita la Biblioteca Universității publicații pentru împrumut la domiciliu în situația în care le sunt  necesare pentru redactarea lucrărilor de licența, disertație sau teza de doctorat.

În acest sens, vor fi parcurși următorii pași:

 

  1. Studentul va intra pe catalogul online al Bibliotecii: http://library.uab.ro/  » Catalog Online
  2. Va consulta și va extrage titlurile și codurile de clasificare ale cărților, revistelor sau altor tipuri de publicații pe care dorește să le imprumute. Exemplu:

Titlu:

MANAGEMENT BANCAR

Autori:

STOICA, Maricica, Clasificare: 658 S 88

  1.  Va trimite pe emailul Bibliotecii (rezervare_carte@uab.ro) solicitarea care va cuprinde lista publicațiilor pe care dorește să le împrumute, împreună cu următoarele date de identificare: numele, prenumele, facultatea și numărul cardului de acces la biliotecă.
  2. Biblioteca procesează solicitarea, pregătește materialele de împrumut și programează ridicarea acestora. Programarea va fi comunicată pe adresa de e-mail de pe care s-a făcut solicitarea.
  3. In baza programării, păstrand regulile de igienă și distanțare socială, studentul va ridica revistele/cărțile de la un GHIȘEU temporar, care se va organiza la intrarea în incinta bibliotecii (în cazul bibliotecii centrale). In cazul in care va fi necesară intrarea studenților în bibliotecă (câte o persoana), va fi obligatorie dezinfectarea mâinilor la intrare, unde există recipient cu dezinfectant.
  4. Toți studenții vor purta, obligatoriu,  masca de protecție și mănuși.
  5. Se va staționa cel mult 10 minute în bibliotecă.

 

  • Studenții vor mai  putea  solicita, în măsura posibilităților, fotocopierea sau scanarea unor pagini din documentele aflate în sălile de lectură.
  • De asemenea, se va asigura continuitatea pentru Accesul mobil la bazele de date științifice abonate prin AnelisPlus .

 

Activitatea de consultare a publicațiilor în sălile de lectură va fi suspendată până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Pentru o protecție sporită, personalul bibliotecii va purta mască și mănuși, iar încăperile bibliotecii se vor aerisi la fiecare oră.

Pentru informații suplimentare, puteți să ne contactați la tel. 0258 802815 sau la adresa de e-mail : rezervare_carte@uab.ro.

 

 

Anunt publicat de Anunţuri UAB
Data publicarii: 2020-05-12,14:34:41Data expirarii: 2020-09-15,14:34:41