Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
CAZARE STUDENȚI REP. MOLDOVA

Dragi studenți,


Suntem în măsură să vă transmitem procedura finală privind înmatricularea și cazarea în căminele UAB. Vă adresăm rugămintea să citiți cu atenție aceste informații și să urmați întocmai procedura descrisă mai jos:


  1. Studenții admiși în anul I la specializările de licență se vor prezenta la căminul studențesc nr. 2 de pe strada Vasile Alecsandri nr. 108 în data de 28 septembrie, ora 8.00 dimineața. Toți studenții vor fi testați de către Direcția de Sănătate Publică Alba pentru SARS-COV-2 între orele 8.00-11.00.
  2. După testare, veți fi direcționați în camerele de cămin pe care nu veți avea voie să le părăsiți până la returnarea rezultatelor acestor teste (fie în cursul serii de 28 septembrie, fie în 29 septembrie dimineața).
  3. Între 29-30 septembrie toți studenții înscriși în anul I la specializările de licență se vor prezenta la sediul Universității cu documentele în original, pentru înmatriculare, în Amfiteatrul A9. Intrarea în amfiteatru va fi restricționată la maxim 3 persoane și se va face din curtea interioară a Universității - unde este și parcarea. Înmatricularea se va desfășura între orele 9.00-15.00, deci vă rugăm să vă organizați astfel încât să se evite aglomerarea.
  4. Studenții admiși în anul I de la specializările de master precum și studenții din ani superiori de la licență și master (II, III, IV) se vor prezenta la cazare la căminul IV de pe strada Vasile Goldiș în data de 1 octombrie. Veți urma aceeași procedură de testare și izolare până la returnarea rezultatelor testelor (testarea va fi efectuată de către DSP între orele 8-11). În data de 2 octombrie toți studenții înscriși în anul I la specializările de master se vor prezenta la sediul Universității cu documentele în original, pentru înmatriculare, în Amfiteatrul A9. Intrarea în amfiteatru va fi restricționată la maxim 3 persoane și se va face din curtea interioară a Universității - unde este și parcarea. Înmatricularea se va desfășura între orele 9.00-15.00, deci vă rugăm să vă organizați astfel încât să se evite aglomerarea.

Vă asigurăm că depunem toate eforturile posibile pentru a răspunde tuturor provocărilor actuale și că suntem alături de voi toți în orice moment.Cu drag, Echipa Centrului de Relații Internaționale

 

Anunt publicat de Anunţuri UAB
Data publicarii: 2020-09-18,14:22:49Data expirarii: 2020-11-15,14:22:49