Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
IMPORTANT! CHESTIONAR STUDENȚESC - CNS-EUROSTUDENT

 

Dragi studenți, a fost lansat public studiul CNS-EUROSTUDENT!

IMPORTANT:


Le mulțumim tuturor studenților care au completat până acum Chestionarul Național Studențesc-EUROSTUDENT!

Fiecare răspuns este extrem de valoros și ne ajută să înțelegem mai bine percepția voastră despre universitatea în care studiați!

În dorința de a ajunge la cât mai mulți studenți, UEFISCDI și Ministerul Educației și Cercetării

au prelungit perioada de completare a studiului până pe 18 ianuarie 2021!

 Completează acum chestionarul și contribuie la îmbunătățirea experienței tale studențești!

Intră pe https://chestionar-studenti.ro/!Studiul EUROSTUDENT urmărește colectarea și analizarea de date privind condițiile de viață și de studiu ale studenților din Europa. Cercetarea națională este coordonată de Ministerul Educației și Cercetării (MEC), prin Institutul de Științe ale Educației (ISE) și Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI).

 

CNS a fost dezvoltat de către Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării în cadrul proiectului „Calitate în învățământul superior: internaționalizare și baze de date pentru dezvoltarea învățământului românesc”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU), cod SMIS 126766.

 

În procesul de elaborare al CNS au fost implicați direct studenții, sub forma unor evenimente specifice, dar și reprezentanții lor, federațiile naționale studențești. De asemenea, au fost consultați și Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), respectiv Banca Mondială, care au experiență în dezvoltarea unor instrumente de acest fel. Toți studenții înmatriculați în anul universitar 2020-2021 la studiile universitare de licență și masterat au primit pe adresa de e-mail personală, declarată la secretariat, invitația de completare a Chestionarului Național Studențesc (CNS).

 

Studenții pot accesa CNS-EUROSTUDENT prin două rute:

                         1.      prin invitația primită pe adresa de email înregistrată în Registrul Matricol Unic (toți studenții înregistrați vor primi o astfel de invitație), accesând direct CNS;

                         2.      în urma promovării CNS, accesând liber platforma www.chestionar-studenti.ro și urmând a fi identificați în Registrul Matricol Unic (fie în baza CNP, fie își completează datele persoanele, în cazul în care datele din RMU nu sunt actualizate).

 

Datele personale solicitate sunt necesare prelucrării statistice. Acestea vor fi utilizate de echipa UEFISCDI strict în acest sens, cu păstrarea strictă a anonimității. În perioada de completare, dacă din diverse motive studentul nu poate finaliza completarea chestionarului, poate relua oricând procesul, fiind activată o opțiune de autosalvare.

Toate răspunsurile la CNS sunt confidențiale și respondenții anonimizați pentru toate instituțiile implicate în proces. În faza de autentificare este solicitat Codul Numeric Personal, doar pentru validarea existenței înregistrării în Registrul Matricol Unic și adresa de e-mail, cu scopul notificărilor privind invitația de completare, însă aceste date nu vor fi stocate și prelucrate.

Răspunsurile vor fi prelucrate și analizate doar în scopuri științifice.


Chestionarul este deschis pentru completare în perioada

24 noiembrie - 18 ianuarie 2021.

            Pentru detalii, accesați site-ul  http://eurostudent.uefiscdi.ro/Anunt publicat de Anunţuri UAB
Data publicarii: 2020-12-04,21:56:06Data expirarii: 2021-02-10,21:56:06