Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
EVALUAREA CADRELOR DIDACTICE ȘI A MEDIULUI DE ÎNVĂȚARE DE CĂTRE STUDENȚII UAB, 14 decembrie 2020-15 ianuarie 2021

 

 

Studenții din toți anii de studiu de la licență și masterat sunt rugați să completeze atât chestionarele de evaluare a cadrelor didactice, cât și chestionarul de evaluare a mediului de învățare din Universitate, accesând linkul: https://evaluare.uab.ro/


Pentru accesarea link-ului 
https://evaluare.uab.ro/, în funcție de browser-ul utilizat, studenții vor parcurge următoarele etape:


a) Mozilla Firefox – va genera mesajul: Your connection is not secure. Se face click pe
opțiunea Advanced, apoi Adaugă excepție și la final Confirmă excepția la securitate;
b) Google Chrome - va genera mesajul: Your connection is not private. Se face click pe opțiunea Advanced, apoi Proceed to https://evaluare.uab.ro/ (Unsafe);
c) Internet Explorer – din variantele afișate, se optează pentru Continue with this website (not recommended).
Menționăm că acești pași sunt necesari pentru a accesa certificatul digital instalat pe serverul INTRANET privind securitatea informațiilor.


Logarea studenților în programul de evaluare se face folosind:
- la câmpul utilizator - ultimele 10 cifre din codul numeric personal (CNP). - la câmpul parola - ultimele 4 cifre din codul numeric personal (CNP).

După logare, se accesează modulul “Evaluare proces de învăţământ”, moment în care se deschide o pagină cu disciplinele din planul de învățământ pentru semestrul I.

După completarea integrală a chestionarului, acesta se salvează accesând butonul „Salvare formular” şi se continuă în același mod pentru fiecare disciplină în parte.

Studenții din toți anii de studiu de la licență și masterat sunt rugați să acceseze și modulul “Evaluare Universitate” și să completeze în acest scop, Chestionarul de evaluare a mediului de învățare oferit de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. După completarea integrală a chestionarului, acesta se salvează, accesând butonul „Salvare formular”.
După finalizarea completării chestionarelor, fiecare utilizator va folosi butonul Ieşire, pentru anularea logării în baza de date.

Centrul pentru Managementul Calităţii şi Strategie Instituţională din cadrul UAB vă asigură că răspunsurile dumneavoastră chestionare sunt confidențiale.

 

VĂ MULȚUMIM!

Anunt publicat de Anunţuri UAB
Data publicarii: 2020-12-16,21:53:26Data expirarii: 2021-02-10,21:53:26