Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
Bosch Academy la UAB - înscrieri

 

Dragi studenți,


Pentru a ne adapta noilor provocări ale secolului al XXI-lea, vă anunțăm că, în luna mai, Bosch Automotive Blaj împreună cu UAB vor organiza un șir de cursuri practice în cadrul programului strategic Bosch Academy.

Pentru a rezolva sarcini tot mai complexe, absolventul de învățământ superior trebuie să dispună, pe lângă solide cunoștințe tehnice și digitale și de competențe sociale și aptitudini creative cât mai cuprinzătoare.

Cursurile practice sunt focalizate pe 7 module interactive de interes tehnico-economic actual și vor avea loc în perioada 10 – 21 mai 2021 între orele 16.00-18.00. Forma de desfășurare va fi decisă ulterior, în funcție de evoluția situației epidemiologice cauzate de pandemia COVD-19. La finalul cursului și după promovarea examenului aferent se vor acorda credite consemnate în suplimentul la diplomă.

 

Se pot înscrie:

-          studenții Facultății de Științe Exacte și Inginerești și studenții Facultății de Științe Economice din ciclul de licență, anul II sau III (de la programele de studiu de 3 ani) și din anul III sau IV (de la programele de studiu de 4 ani)

Cerințe pentru înscriere:

-          cunoștințe de nivel mediu de limba engleză

-          media generală a anului de studiu anterior de minimum 7 pentru studenții Facultății de Științe Exacte și Inginerești și de minimum 8 pentru studenții Facultății de Științe Economice

 

Înscrierea se poate face:

-          până la data de 23 aprilie 2021, completând formularul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxYjSk3CZdMRmOYb3gQQIwG-oeWKDKsPex-tt9dc8QhahMgA/viewform?usp=sf_link


 

Anunt publicat de Anunţuri UAB
Data publicarii: 2021-03-22,11:52:36Data expirarii: 2021-05-09,11:52:36