Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
Concurs cu premii și cursuri de pregătire pentru elevii interesați de Informatică

 

in4it-UAB. Concurs cu premii și cursuri de pregătire pentru elevii interesați de Informatică

Facultatea de Științe Exacte și Inginerești din cadrul Universității „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia lansează un concurs pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a pasionați de informatică. Concursul se va desfășura în primăvara anului viitor - 4 martie 2017, înscrierea fiind deschisă din 1 noiembrie 2016. Termenul final de înscriere este 15 februarie 2017.
În cadrul concursului se vor oferi premii în bani totalizând 10.000 lei. De asemenea, concurenților premianți li se oferă anumite facilități la Concursul de Admitere 2017 în cazul în care vor opta pentru specializarea Informatică din cadrul Facultății de Științe Exacte și Inginerești a Universității „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, mai multe detalii fiind menționate în regulamentul concursului. Concursul este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Alba și se adresează elevilor de clasele a XI-a și a XII-a din județul Alba, indiferent de profilul liceului sau specializarea urmată.
În plus, gazdele vin în întâmpinarea elevilor, oferindu-le, în lunile următoare, cursuri de pregătire în domeniul Informaticii. Cursanții nu sunt condiționați de participarea la concursul județean in4it-UAB. Astfel, echipa de organizare propune un format inedit prin care toți liceenii pasionați de informatică sunt sprijiniți și încurajați să participe la concurs, la admiterea în facultate sau să opteze pentru o carieră în domeniul IT.
Pentru informații suplimentare vizitați pagina web a concursului: www.uab.ro/in4it

 

Anunt publicat de Anunţuri UAB
Data publicarii: 2016-11-08,09:44:04Data expirarii: 2016-11-30,09:44:04