Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
12 decembrie 2016 – 23 ianuarie 2017 - Evaluarea de către studenţi a cadrelor didactice şi a mediului de învăţare din Universitate

Evaluarea de către studenţi a cadrelor didactice şi a mediului de învăţare din Universitate

 

In perioada 12 decembrie 2016 - 23 ianuarie 2017 este deschisă sesiunea de evaluare de către studenţi a cadrelor didactice şi a mediului de învăţare din Universitatea „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia.

 

Studenţii din toţi anii de studiu de la licenţă şi masterat sunt rugaţi să completeze chestionarele de evaluare a cadrelor didactice, accesând link-ul: https://193.231.35.81

 

Studenţii din anii terminali de la licenţă şi masterat sunt rugaţi sa completeze atât chestionarele de evaluare a cadrelor didactice cât şi chestionarul de evaluare a mediului de învăţare din Universitate, accesând link-ul: https://193.231.35.81.

 

Pentru accesarea link-ului https://193.231.35.81, în funcţie de browser-ul utilizat, studenţii vor parcurge următoarele etape:

a)      Google Chrome - va genera mesajul: Your connection is not privateSe face click pe opţiunea Advanced, apoi Proceed to 193.231.35.81 (Unsafe); - BROWSER RECOMANDAT!!!

b)      Mozilla Firefox - va genera mesajul: Your connection is not secureSe face click pe opţiunea Advanced, apoi Adaugă excepţie şi la final Confirmă excepţia la securitate;

c)      Internet Explorer - din variantele afişate, se optează pentru Continue with this website (not recommended). Menţionăm că aceşti paşi sunt necesari pentru a accesa certificatul digital instalat pe serverul INTRANET privind securitatea informaţiilor.

 

Logarea studenţilor în programul de evaluare se face folosind:

            - la câmpul utilizator -  codul numeric personal (CNP).

            - la câmpul parola - ultimele 4 cifre ale CNP-lui.

 

După logare, se accesează modulul "Evaluare proces de învăţământ", moment în care se deschide o pagină cu disciplinele din planul de învăţământ pentru semestrul I.

Se selectează cadrul didactic aferent fiecărei discipline (atât pentru curs, cât şi pentru seminar/laborator/proiect) din lista cadrelor didactice ale universităţii, după care se trece, efectiv, la completarea chestionarului de evaluare a cadrului didactic respectiv.

După completarea integrală a chestionarului, acesta se salvează accesând butonul „Salvare formular" şi se continuă în acelaşi mod pentru fiecare disciplină în parte.

 

Studenţii din anii terminali de la licenţă şi masterat sunt rugaţi să acceseze în plus şi modul "Evaluare Universitate" şi completeze şi Chestionarul de evaluare a mediului de învăţare oferit de Universitatea „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia. După completarea integrală a chestionarului, acesta se salvează, accesând butonul „Salvare formular".

 

După finalizarea completării chestionarelor, fiecare utilizator va folosi butonul  Ieşire, pentru anularea logării în baza de date.

 

Centrul pentru Managementul Calităţii şi Strategie Instituţională din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia vă asigură că răspunsurile dumneavoastră la chestionare sunt confidenţiale.

 

 

 

 

Anunt publicat de Universitate "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia
Data publicarii: 2016-12-12,10:19:53Data expirarii: 2017-01-26,10:19:53