Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
PARADA ABSOLVENȚILOR UAB ȘI FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE A PROMOȚIEI 2017 VOR AVEA LOC ÎN DATA DE 2 IUNIE 2017

 

PARADA ABSOLVENȚILOR UAB ȘI FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE A PROMOȚIEI 2017

VOR AVEA LOC ÎN DATA DE 2 IUNIE 2017.

 

Parada Absolvenților se va desfășura cu începere de la ora 9.00 (plecarea făcându-se din fața Casei de Cultură a Studenților) și se va încheia cu Festivitatea din Piața Cetății, în fața Universității. 

Ținutele festive pentru aceste evenimente și pentru cursurile festive ale fiecărei specializări sunt personalizate pentru fiecare Facultate și sunt puse la dispoziția absolvenților, GRATUIT, de către UAB (cu regim de împrumut). 

IMPORTANT!  Pentru organizarea acestor evenimente, toți șefii de grupe (studenți) ai anilor terminali, împreună cu tutorii grupelor (cadre didactice) sunt invitați JOI, 4 MAI, ORA 14.00, în SALA SENATULUI UAB, la o întâlnire cu reprezentanții Rectoratului.

 

UPDATE:


Dragi absolvenţi,

 Mulţumindu-vă pentru implicarea sinceră și călduroasă în organizarea viitoarelor festivități din data de 2 IUNIE 2017 (PARADA ABSOLVENȚILOR și FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE din Piața Cetății), pentru buna desfăşurare a evenimentelor vă transmitem câteva detalii:


În data de 2 iunie 2017, organizarea coloanei și plecarea în paradă a Promoției 2017 a UAB se vor face din faţa Casei de Cultură a Studenţilor, la ora 9.00, în ţinuta festivă oficială a UAB, specifică fiecărei facultăți.


- Traseu stabilit: organizarea coloanei și plecare din faţa Casei de Cultură a Studenţilor - traversare Porţile Cetăţii - momentul festiv al deschiderii Porții a III-a a Cetății - sosire în Piaţa Cetăţii din faţa Universităţii, unde va avea loc Festivitatea oficială. Traseul se va parcurge intonându-se imnul GAUDEAMUS! Pe toată durata paradei, coloana va fi însoțită de reprezentanți ai Gărzii Cetății.


- Toți absolvenții vor primi, la organizarea coloanei, flyere conținând Jurământul Absolventului UAB.

 

-  Membrii Senatului, în ţinute festive, împreună cu oficialitățile locale și județene, întâmpină absolvenţii pe scena din faţa UAB; participă la Festivitate întregul personal al Universității.

 

- După Festivitate, absolvenţii, profesorii, părinţii şi prietenii vor face fotografii de grup, în diverse puncte din Cetate, în zona Universităţii și în zona Traseului celor Trei Fortificaţii. Universitatea pune la dispoziția absolvenților, gratuit, fotografii din timpul Paradei și al Festivității de absolvire. La eveniment sunt invitați să participe reprezentanții mass-media.

Ne întâlnim în 2 iunie 2017, la ora 9.00, la Casa de Cultură a Studenților, veseli, entuziasmați, cu emoțiile necesare și cu muuuuult soare! 
Vă felicităm, vă mulţumim şi sperăm să petrecem împreună o zi de neuitat!

 

Anunt publicat de Anunţuri UAB
Data publicarii: 2017-04-30,15:12:13Data expirarii: 2017-07-10,15:12:13