Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
ÎNSCRIERI - CONCURSUL NAȚIONAL DE INFORMATICĂ „in4it-UAB”

 

CONCURSUL NAȚIONAL DE INFORMATICĂ „in4it-UAB”

 

 

Facultatea de Științe Exacte și Inginerești din cadrul Universității „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia lansează un concurs naţional pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a pasionați de informatică. Concursul se va desfășura în primăvara anului viitor - 14 aprilie 2018, înscrierea fiind deschisă din 17 noiembrie 2017. Termenul final de înscriere este 7 aprilie 2018.


În cadrul concursului se vor oferi premii în bani totalizând 15000 lei. De asemenea, concurenților premianți li se oferă anumite facilități la Concursul de Admitere 2018, în cazul în care vor opta pentru specializarea Informatică din cadrul Facultății de Științe Exacte și Inginerești a Universității „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, mai multe detalii fiind menționate în regulamentul concursului.


Concursul este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Casa Corpului Didactic Alba. Sponsorul evenimentului este firma Optimal Programs SRL.


Concursul se adresează elevilor de clasele a XI-a și a XII-a din România, indiferent de profilul liceului sau specializarea urmată.


În plus, gazdele vin în întâmpinarea elevilor, oferindu-le în lunile următoare cursuri de pregătire în domeniul Informaticii. Cursanții nu sunt condiționați de participarea la concursul naţional in4it-UAB. Astfel, echipa de organizare propune un format inedit prin care toți liceenii pasionați de informatică sunt sprijiniți și încurajați să participe la concurs, la admiterea la facultate sau să opteze pentru o carieră în domeniul IT.
Pentru informații suplimentare vizitați pagina web a concursului: www.uab.ro/in4it.

 

 

Anunt publicat de Anunţuri UAB
Data publicarii: 2017-11-17,14:50:36Data expirarii: 2018-03-29,14:50:36