Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Anunţuri UAB
 
ANUNȚ IMPORTANT PENTRU STUDENȚII UAB - Informații privind cazarea în căminele studențești

 

A N U N Ț
Informații privind cazarea în căminele studențești

 

1.      În vederea susținerii examenelor on-line în perioada de sesiune, studenții care nu beneficiază de conexiune la Internet la adresa de domiciliu au posibilitatea de a se caza în căminele studențești. În tot acest timp, ei vor rămâne cazați până la terminarea sesiunii și au obligația de a respecta măsurile de distanțare socială și de igienă.

 

2.      Studenții vor completa o Cerere care va fi transmisă prin e-mail, la adresa claudia.cimpean@uab.ro, în perioada 11.05 – 14.05.2020. Răspunsul le va fi comunicat personal prin email până cel târziu în 15.05.2020.

În vederea cazării, studenții se vor prezenta la căminele studențești unde au fost repartizați, în fiecare zi, la ora 12.00, pentru a putea fi evaluați de către personalul medical din cadrul Direcției de Sănătate Publică Alba.

               Menționăm că pe perioada cazării în cămin fiecare student va achita contravaloarea cazării în funcție de numărul de zile de cazare, la administratorul  căminului.

 

3.      Studenții români și străini care au fost cazați în căminele studențești și doresc să își recupereze lucrurile lăsate pe perioada de urgență, vor avea acces în cămine în perioada 22.06 – 26.06.2020, între orele 8.00 – 14.00. Studenții vor completa Cererea de retragere din cămin la administratorul fiecarui cămin. În momentul revenirii pentru recuperarea lucrurilor sunt rugați să aducă dovada plății căminului (extras de cont, chitanța ).

 

4.      Studenții care nu au de recuperat lucruri din cămin, care au plecat definitiv, sunt rugați să trimită pe email cererea de retragere din cămin, cu data plecării.

 

5.      Studenții străini (internaționali, Republica Moldova) care au ales să plece din cămin și care au lucruri lăsate în cameră,  pe cererea de retragere din cămin vor specifica numele unui coleg ales de ei să le împacheteze lucrurile și să le depoziteze într-o camera pusă la dispoziție de administratorul căminului studențesc. Menționăm că angajații căminelor nu răspund de lucrurile depozitate.  

Adresele de email unde vor fi trimise cererile de retragere pentru studenții plecați din cămin definitiv sunt:

- pt. căminul nr.1  juchi_silviu@yahoo.com 

- pt. căminul nr.2  apostol24@yahoo.com

- pt căminul nr.3  voichitaburzo@yahoo.com

- pt căminul nr.4  juchi_geta@yahoo.com

 

6.      Toți studenții care au restanță la plata taxei de cămin sunt rugați  să–și achite datoriile deoarece ele cresc, conform contractului de cazare aflat în vigoare până la data depunerii cererii de retragere din cămin.

 

 

Anunt publicat de Anunţuri UAB
Data publicarii: 2020-05-12,22:26:17Data expirarii: 2020-08-15,22:26:17